Фруктово-ягідний торт з сирним кремом своїми руками



Печений чізкейк прийнято вважати класичним американським десертом. Хоча коріння його йдуть у Стародавню Грецію – цим пригощали ласощами олімпійських атлетів і гостей на весіллі. Діставшись до Стародавнього Риму, десерт полюбився Юлію Цезарю, що автоматично зробило його приготування обов'язковим у будинках знаті.

Але американці, дійсно, внесли свій вагомий внесок, придумавши піч чізкейки не з сиру, а з гладкого і жирного вершкового сиру.

Пропонуємо вам оцінити смакові уподобання наших предків і своїми руками створити смачний фруктово-ягідний торт з сирним кремом!


Для роботи нам знадобиться:
Форми для випічки Pan-Cake FPC-0007
Роз'ємна форма для випічки з вкладишем "серце" виготовлена з електролітно лудженого листа і підходить для випічки кексів, тортів, печива і т. п.
Рекомендується застосовувати густої консистенції тісто (дріжджове, пісочне). Використовуючи тісто більш рідкої консистенції, слід на дно форми покласти папір для випічки і загорнути її на зовнішніх краях "серця".
Інгредієнти:
• 2 яйця
• 100 г цукру
• 100 г борошна
• 300 г сирного крему або вершкового сиру «Філадельфія»
• 100 мл вершків (33-35%)
• 2 яйця
• 100 г цукру
• 1 чайна ложка ванільного цукру
• фрукти і ягоди
• желе для тортів (у розведеному вигляді необхідно близько 500 мл желе)

Приготування
1. Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром (не збивати менше 5-7 хвилин).

2. Додати борошно, акуратно перемішати.

3. Форму трохи змастити маслом, викласти тісто.

4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин. Остудити.

5. Готуємо крем.
Сирний крем перемішати з цукром.

6. Додати вершки, перемішати.

7. Додати яйця, перемішати.

8. Додати в сирну масу ванільний цукор і ще раз добре перемішати.
Крем викласти на остиглий бісквіт. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Остудити.

9. На остиглий крем викласти фрукти і ягоди.

10. Желе приготувати так, як написано на упаковці.
Акуратно вилити остигле желе на ягоди. Поставити в холодильник на 6-8 годин.

11. Наш торт готовий!

Приємного апетиту!



Рекомендуємо для перегляду:
  • Яблука запечені з сиром. Зроби сам своїми руками
  • Торт «Рижик». Зроби сам своїми руками
  • Тарт з полуницею
  • Сирний пиріг з цукіні і інші рецепти страв для пікніка
  • Фото-рецепт приготування смачного творожника з персиками
  • Корзинки з кремом, шоколадом і полуницею
  • Ягідний пиріг з італійської меренгою
  • Торт на швидку руку
  • Вершково-сирний торт з полуницею або садової суницею. Фото-рецепт
  • Вишнева ніжність. Авторський десерт