Біляші з м'ясом. Зроби сам своїми руками

Інгредієнти:
Для приготування смачного біляші з м'ясом нам знадобляться наступні інгредієнти: домашній приготований фарш (40% свинини, 60% яловичини) 500 гр., перець, сіль, цибулю 200-400 гр.
Тісто для біляшів:
Близько 1 кг борошна, цукор 2 столові ложки, трохи води (20-40 мл) 5 грам дріжджів (сухих), курячі яйця 1-2 шт., 0,5 л свіжого молока (можна кисле або навіть кефір).
Приготування:
Щоб зробити простіше виготовлення біляшів, можна купити тісто. Воно продається на базарах. Тісто ставимо без опари, змішуємо з теплою водою або молока, даємо постояти 5-10 хвилин. Потім вливаємо дріжджі в нашу борошно, в широкій посудині. Далі додаємо інші інгредієнти і ретельно змішуємо, бажано міксером. Тісто буде мати рідку основу, і найчастіше буде прилипати до рук.
Нагріваємо сковорідку, ллємо олію (не шкодуйте масло, наливайте до 1см на рівні сковорідки), після чого обсмажуємо наші біляші з двох сторін.


Беляши с мясом


Беляши с мясом


Смажити потрібно на середньому вогні, щоб наші біляші не згоріли. Через 15 хвилин смаження біляші готові. Бажано щоб охололи 1-2 хвилини, і тоді можна з великим задоволенням їх їсти.
Приємного апетиту!


Рекомендуємо для перегляду:
  • Рецепт шоколадних оладок. Зроби сам своїми руками
  • Млинці з м'ясом. Зроби сам своїми руками
  • Покроковий фото-рецепт приготування кримських чебуреків з м'ясом
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Рецепт піци
  • Фото-рецепт приготування смачного творожника з персиками
  • Новорічний торт «Ведмедик на півночі»
  • Покроковий фото-рецепт приготування млинцевого торта з куркою, грибами і си ...
  • Загадкове дріжджове тісто
  • Рецепт вегетаріанського хліба без яєць і молока


  • загрузка...