Повітряний рис. Зроби сам своїми руками



Воздушный рис


Це дуже незвичайне ласощі, як за смаком, так і за приготування. Нам знадобитися всього два інгредієнта:

Необхідні інгредієнти для приготування:

-Склянки два круглого добірного і чистого рису
-Рафінована рослинна олія.

Процес приготування повітряного рису:

1. Рис необхідно відварити 20-25 хвилин у великій кількості води. Рис повинен трохи перетравиться, але його рисинків не повинні злипатися. Зливаємо воду через друшляк. Дати воді стекти. Викласти рис на паперовий рушник або серветки і дати просохнути.
2. Беремо деко для випічки в духовці. На нього кладемо пергаментний папір або папір для випічки. Викладаємо наш відварений рис в один шар і ставимо в духовку на 1,5-2 години при температурі 110-70 градусів Цельсія. Рис повинен повністю висохнути.
3. Далі беремо сковороду. Ллємо в неї трохи рослинного масла, що б рис в ньому трохи плавав. Розігріваємо сковороду з маслом до нормальної температури смаження але не до димлення олії.
4. Закладаємо наш сухий рис невеликими порціями. Рис тут же моментально починає здуватися. Тут же його знімаємо і викладаємо на серветки або паперовий рушник, даємо зайвому маслу стекти і вбратися в серветку.

Наш чудовий повітряний рис готовий! А що робити з ним далі - вирішите самі. Приємного апетиту.


Рекомендуємо для перегляду:
  • Чіпси в мікрохвильовці за 10 хвилин. Зроби сам своїми руками
  • Філе минтая з цибулею та сметаною. Зроби сам своїми руками
  • Покроковий фото-рецепт приготування кримських чебуреків з м'ясом
  • Рецепт приготування лазаньї з фаршем і соусом болоньєзе
  • Рецепт курки з чорносливом
  • Рецепт курки з медом, запеченої в духовці
  • Курка з квасолею по-східному
  • Фото-рецепти для святкового столукурча тютюну, запечений гусак з яблуками, ...
  • Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць
  • Швидка кухня. Рецепт холодцю пирога