Золота рибка. Зроби сам своїми руками


Для приготування золотистої смаженої рибки необхідно:
- дві - три риби (минтай або хек);
- 50 грам пшеничного борошна;
- дві - три щіпки солі;
- 30 грам соняшникової олії.


Золотистая рыбка


Етапи приготування:
1. Для початку необхідно почистити і гарненько вимити рибу. Потім її потрібно нарізати на невеликі шматочки, по два - три сантиметри. Що б риба не разлезалась при смаженні її потрібно купувати злегка морожену або живу, так як заморожена риба, після розморожування, розвалюється.


Золотистая рыбка


2. Нарізані риб'ячі шматочки зі всіх сторін натираємо сіллю.
3. У глибоку посудину насипати борошно і обвалюємо в ній кожен шматочок риби.


Золотистая рыбка


4. Розігріваємо на середньому вогні сковороду. Наливаємо в неї олію і викладаємо шматочки риби. Обсмажуємо з кожної сторони по дві - три хвилинки, поки не утвориться золотава скоринка.
Рибка виходить осінь м'якою і смачною.


Золотистая рыбка


Приємного вам апетиту!


Рекомендуємо для перегляду:
  • Банани в клярі. Зроби сам своїми руками
  • Біляші з м'ясом. Зроби сам своїми руками
  • Як посмажити мойву. Зроби сам своїми руками
  • Запечена риба. Зроби сам своїми руками
  • Філе минтая з цибулею та сметаною. Зроби сам своїми руками
  • Прикорм риби
  • Оригінальні стравигніздечка з рибою
  • Рецепт приготування смачного рибного супу з перловкою і картоплею
  • Фото-рецепти приготування червоної риби в домашніх умовах
  • Покроковий фото-рецепт приготування млинцевого торта з куркою, грибами і си ...