Морозиво. Зроби сам своїми руками


Рецепт дуже простий. Беремо будь-які ягоди. Це може бути малина, чорна смородина, червона смородина, полуниця, чорниця.


Берем любые ягоды


Можна робити також асорті з ягід. Перемішуємо ягоди з цукром (півсклянки), можна акуратно збити міксером. Повинна вийти однорідна маса.


Перемешиваем ягоды с сахаром


взбить аккуратно миксером


Потім додаємо вершки. Жирність у вершків повинна бути, чим вище, тим краще. Вони можуть бути 10%, 20%, 32%. Обсяг не має значення. На двох чоловік вистачає 200 мл


добавляем сливки


Після додавання вершків, збиваємо все міксером або блендером. Додаємо ложку манної крупи і перемішуємо.


взбиваем все миксером или блендером


Після цього виливаємо в посуд: це можуть бути формочки або стаканчики.


выливаем в посуду


Ставимо в морозильник. Після того як морозиво замерзне, його можна вживати.


Мороженое своими руками


Морозиво виходить досить тверде, тому потрібно, щоб воно трохи підтануло. Потім його накладають ложкою в тарілку. Якщо морозиво в стаканчику, можна поставити стаканчик в гарячу воду на хвилину, а потім перевернути його в глибоку тарілку або чашку. Вийде фігурка. Так їсти його набагато зручніше. Таке морозиво набагато смачніше, ніж магазинне. Хоча виходить трохи дорожче. Але воно дуже корисне, оскільки готується з натуральних продуктів без хімії. Для дітей - це незамінний десерт. Приємного апетиту!


Рекомендуємо для перегляду:
  • Вершкове морозиво з домашнього молока. Зроби сам своїми руками
  • Банановий коктейль. Зроби сам своїми руками
  • Напої з кави
  • Тістечко від пасхального кролика
  • Вершково-сирний торт з полуницею або садової суницею. Фото-рецепт
  • Рецептсирний пиріг з персиками
  • Рецепт шоколадного мусу з грушею в коньяку
  • Вишнева ніжність. Авторський десерт
  • Фото-рецепт смачних домашніх десертів - лимонний пудинг
  • Фото-рецептсмажене морозиво. Прекрасний літній десерт