Індичка по-англійськи


Інгредієнти:

  • 1 кг філе індички
  • 4 моркви
  • сіль
  • 6 великих цибулин
  • чорний перець, коріандр
  • 1 зубчик часнику

Индейка омномном

Процес:

Філе промити і нарізати на маленькі шматочки. Велику сковороду нагріти і викласти м'ясо. Через 1 хвилину залити великою кількістю води і посолити. Тушкувати на середньому вогні 20-25 хвилин. Моркву натерти на тертці, цибулю крупно порізати. Коли м'ясо стане м'яким, його разом з бульйоном перекласти в глибоку каструлю з тонким дном. Долити за необхідності води і дати закипіти. Зменшити вогонь, додати спеції, морква і цибуля.
Блюдо тушкувати ще 20 хвилин на маленькому вогні, періодично помішуючи.

Подавати гарячим!

До цього блюдо відмінно підходить овочевий салат з зеленого перцю та огірків, приправлений сметаною.



Рекомендуємо для перегляду:
  • Філе минтая з цибулею та сметаною. Зроби сам своїми руками
  • Як приготувати смачні тюфтельки з фаршу в томатному соусі - простий фото-ре ...
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Приготування моркви
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Куряче філе, фаршироване гречкою з грибами в вершково-грибному соусі
  • Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу
  • Рецепти з овочівЦукіні з морквою і пряними травами
  • Куряча грудка запечена з грибами в сметані
  • Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць