Рецепт приготування смачного рибного супу з перловкою і картоплею


Для приготування рибного бульйону зазвичай використовується така риба як судак, окунь, зубатка і деякі інші.

Інгредієнти та посуд:

  • 600 р риби
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • корінь петрушки
  • лавровий лист
  • 2-3 горошини чорного перцю
  • каструлі, ложки, ножі

Процес:

1. Спочатку вам необхідно обробити рибу, для цього очистіть її від луски, розрізати її черево, витягнути нутрощі, відріжте голову, потім промийте чистою водою і наріжте порційними шматками.
2. Після цього покладіть готові шматки риби в каструлю, додайте туди чисту воду, сіль по смакові, корінь петрушки, нарізану ріпчасту цибулю.
3. Закрийте каструлю кришкою і поставте на конфорку варитися, після того як вода закипить ви повинні зняти піну, далі зменшіть потужність нагрівання конфорки і продовжуйте варити рибу вже при слабкому кипінні протягом півгодини.
4. Одночасно з приготуванням риби вам потрібно зварити перлову крупу, для цього візьміть перлову крупу, просійте і очистіть її, потім поставте варитися на плиту.
5. Після того як ви поставили варитися рибу, необхідно почистити, нарізати картоплю брусочками. За 15 хвилин до готовності покладете в рибний бульйон нарізану картоплю.
6. За 10 хвилин до готовності риби додайте в каструлю з нею зварену перлову крупу, лавровий лист, чорний перець, сіль за смаком. Варіть рибний суп до готовності.
7. Подавати до столу рибний суп потрібно гарячим краще зі сметаною і свіжою зеленню.



Рекомендуємо для перегляду:
  • Рецепт приготування смачної каші на воді з додаванням молока
  • Як приготувати смачні і соковиті котлети з м'ясного фаршу - простий покрок ...
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Як приготувати смачний червоний борщ з буряком
  • Як готувати юшку на багатті
  • Простий рецепт смачного м'ясного бульйону
  • Фото-рецепт рибного супу з вершками (фінська вуха)
  • Грибний суп їх сушених білих грибів - рецепт приготування
  • Фото-рецепти приготування червоної риби в домашніх умовах
  • Як відварити картоплю