Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли


Інгредієнти:

  • 100 г курки
  • 80 г буряка
  • 100 г капусти
  • 40 г помідорів
  • 20 г моркви
  • 20 г ріпчастої цибулі
  • 10 г кореня петрушки
  • 3 г кропу
  • 20 г борошна
  • 20 г вершкового масла
  • 0,5 яйця
  • 20 г сметани
  • 5 мл 3%-ного оцту
  • сіль і спеції.

Приготування:

Приготувати бульйон з курки. Буряк нарізати дрібною соломкою і тушкувати в сотейнику разом з жиром і оцтом і бульйоном до готовності. Моркву,петрушку, ріпчасту цибулю і помідори дрібно порізати і спасерувати разом. Капусту нашаткувати дрібною соломкою, покласти в бульйон через 5-7 хв покласти туди ж нугыли з кислого тіста. Перед кінцем варіння ввести в борщ буряки пасеровані коріння, цибулю, помідори, спеції за смаком і дати покипіти. При подачі в тарілку покласти шматочки курячого м'яса, сметану і зелень кропу.

Приготування нугыли: просте кисле тісто додати яйце і вершкове масло, замісити, розділити на шматки, розкачати їх на тонкі джгути і нарізати смужки довжиною 6-7 см і завтовшки 4-5 мм



Рекомендуємо для перегляду:
  • Індичка по-англійськи
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Як приготувати смачний червоний борщ з буряком
  • Простий рецепт смачного м'ясного бульйону
  • Рецепти приготування літніх супіві борщів зелених, томатного супу гаспачо
  • Рецепт грецького салату
  • Грибний суп їх сушених білих грибів - рецепт приготування
  • Рецепт приготування лазаньї з фаршем і соусом болоньєзе
  • Смачні домашні страви з м'ясарецепт приготування яловичини з чорносливом
  • Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу