Грибний суп їх сушених білих грибів - рецепт приготування


Їстівні гриби є дуже корисним продуктом харчування, вони містять вітаміни А, В, В1, С і РР. У даній статті ми розповімо як правильно приготувати грибний суп.

Інгредієнти та посуд:

  • 100 г сухих білих грибів
  • головка ріпчастої цибулі
  • 0,5 кг картоплі
  • рослинна олія
  • сметана
  • сковорідка
  • каструля

Процес:

1. Візьміть сухі білі гриби, промийте їх у теплій воді і замочити на 3-4 години.
2. Після замочування покладіть гриби в каструлю, потім налийте в каструлю чисту воду і варіть гриби протягом 30 - 40 хвилин.
3. Після цього приготований грибний бульйон потрібно процідити, гриби промити холодною водою, потім їх дрібно нашаткувати. Грибний бульйон потрібно злити.
4. Далі вам потрібно нарізати ріпчасту цибулю і разом з нашаткованим грибами обсмажити з олією на сковорідці.
5. Вимийте і почистіть картоплю, наріжте його соломкою.
6. Потім вам необхідно зварити перловку, для цього візьміть перлову крупу, просійте і очистіть її, потім поставте варитися на плиту.
7. Поки вариться перлова крупа, вам необхідно обсмажені з цибулею гриби разом з картоплею покласти в каструлю, налити туди чистої води і поставити варитися. Через 10 хвилин після закипання води в каструлі, додайте туди вже зварену перловку. Поваріть грибний суп ще кілька хвилин.
8. Грибний суп готовий і його можна подавати до столу. Для поліпшення смаку додайте в тарілку з грибним супом сметану.



Рекомендуємо для перегляду:
  • Грибний суп з печериць. Зроби сам своїми руками
  • Рецепт приготування смачної каші на воді з додаванням молока
  • Як приготувати смачні і соковиті котлети з м'ясного фаршу - простий покрок ...
  • Як приготувати смачний червоний борщ з буряком
  • Простий рецепт смачного м'ясного бульйону
  • Рецепт приготування смачного рибного супу з перловкою і картоплею
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Рецепт з куркоюкурка зі спеціями по-східному
  • Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць
  • Як відварити картоплю