Приготування домашньої ковбаси


Домашня ковбаса - смачний делікатес, який користується заслуженою популярністю. Сподіваємося, що вам знадобляться наші рецепти, і приготування домашньої ковбаси стане для вас приємним та захоплюючим заняттям.

Ковбаса литовська

На 1 кг сирої ковбаси потрібно:

  • 900 г свинини
  • 100 г сала
  • 30 г свинячих кишок
  • 1 середня цибулина
  • 1 головка часнику
  • 60 г води
  • перець чорний
  • 30 г свинячого жиру
  • сіль

Приготовление домашней колбасы

Приготування:

1. Свиняче м'ясо, часник, цибулю пропустити через м'ясорубку з крупною решіткою.
2. Сало нарізати дрібними кубиками.
3. Ретельно змішати фарш, сало, воду, сіль і перець.
4. Приготованим фаршем наповнити тонкі свинячі кишки і зав'язати їх по краях.
5. Варити ковбасу в підсоленій воді 15-20 хвилин.
6. Обсмажити отриману ковбасу на сковороді.

Приємного апетиту!

Ліверна ковбаса

Потрібно:

  • 2,5 кг свинячої печінки
  • 2,5 кг внутрішнього жиру
  • 90 г солі
  • 30 г чорного перцю
  • 1 мускатний горіх

Ливерная колбаса

Приготування:

1. Печінка очистити від жовчних каналів і порізати на шматки.
2. Обсмажити до готовності і охолодити.
3. Печінка і внутрішній жир пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою двічі.
4. Фарш добре перемішати і додати спеції, ще раз перемішати.
5. Набити Фаршем товсті кишки і варити 30-40 хвилин.

Українська ковбаса

Вам знадобиться:

  • жирна свинина
  • часник
  • мелений чорний перець
  • сіль
  • топлений свинячий жир

Украинская колбаса

Пропорції беруться будь-які, за смаком.

Приготування:

1. Жирну свинину нарізати на невеликі шматочки.
2. Подрібнити часник.
3. Змішати рубану свинину з часником, перцем, посолити і добре перемішати.
4. Наповнити отриманим фаршем кишки і пов'язати їх колами.
5. Обсмажити в топленому свинячому жирі на сковороді.

Українська ковбаса зберігається в глиняних або эмалированых ємностях, залита топленим жиром.

Кендюх

Потрібно:

  • 1 свинячий шлунок
  • 0,5 кг свинячої грудинки
  • 200 г свинячого фаршу
  • 2 яйця
  • 3-4 середні цибулини
  • часник
  • майоран
  • перець
  • сіль

Кендюх

Приготування:

1. З жирної свинячої грудинки видалити кістки, нарізати її дрібними кубиками.
2. Змішати грудинку, свинячий фарш, яйця, дрібно нарізану цибулю, прянощі.
3. Отриманим фаршем наповнити свинячий шлунок і зашити його.
4. Покласти на сковороду і запекти в духовці.

Приємного апетиту!



Рекомендуємо для перегляду:
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Рецепти приготування літніх супіві борщів зелених, томатного супу гаспачо
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Фото-рецепти приготування бутербродів і тостів на швидку руку
  • Рецепти приготування холодних супівсмачні окрошки і холодні свекольники
  • Смачні домашні страви з м'ясарецепт приготування яловичини з чорносливом
  • Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу
  • Фото-рецепти для святкового столукурча тютюну, запечений гусак з яблуками, ...
  • Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць
  • Смачні другі страви з курки - найпростіші фото-рецепти на кожен день в дома ...