Смачні домашні страви з м'ясарецепт приготування яловичини з чорносливом


Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини
  • 0,5 склянки жиру
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • мелений червоний солодкий перець (паприка)
  • сіль за смаком
  • 750 г чорносливу
  • 2-3 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. томат-пюре
  • 1 склянку вина
  • чорний перець горошком
  • 2-3 часточки лимона
  • 1 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. вершкового масла

Приготування:

Нарізати порційними шматками м'ясо і обсмажити в 0,5 склянці жиру. Додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, чайну ложку червоного солодкого меленого перцю, сіль і також підсмажити. Залити м'ясо гарячою водою і, коли воно почне ставати м'яким, додати чорнослив, попередньо замочений у воді.

Приблизно через 30 хвилин у невеликій каструлі або на сковороді перепалити цукор, залити водою, щоб він розчинився, і влити в м'ясо. Покласти томат-пюре, розведеного в склянці вина, кілька горошин чорного перцю, 2-3 часточки лимона (або порошку кориці на кінчику ножа). Коли м'ясо і чорнослив будуть майже готові, спасерувати борошно з маслом і додати в м'ясо для згущення соусу. Подавати страву на наступний день.



Рекомендуємо для перегляду:
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Простий рецепт смачного м'ясного бульйону
  • Рецепти приготування літніх супіві борщів зелених, томатного супу гаспачо
  • Рецепт приготування смачного рибного супу з перловкою і картоплею
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Фото-рецепти приготування бутербродів і тостів на швидку руку
  • Рецепти приготування холодних супівсмачні окрошки і холодні свекольники
  • Приготування домашньої ковбаси
  • Як замаринувати м'ясо і рецепт приготування смачного шашлику на мангалі
  • Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць