Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу


У даній статті ми розглянемо, як приготувати овочевий суп різними способами. Кожен рецепт по-своєму оригінальний.

как приготовить овощной суп

Суп «Здоров'я»

Потрібно:

  • 3 склянки томатного соку
  • 3 склянки холодної кип'яченої води
  • 2 свіжих помідора
  • 1 свіжий огірок
  • 1 малосольный огірок
  • пучок зеленого цибулі
  • 200 г відвареного м'яса
  • 2 ст. ложки сметани
  • кріп
  • петрушка

Приготування:

1. Нарізати м'ясо, огірки, помідори маленькими кубиками.
2. Цибулю, кріп, петрушку подрібнити.
3. Добре перемішати всі інгредієнти і залити розведеним водою томатним соком, посолити.
4. Подавати зі сметаною.

Приємного апетиту!

Пікантний Суп овочевий

Потрібно на 3 л води:

  • 4 великі картоплини
  • 3 плавлених сирка
  • 1 морква
  • 1 велика цибулина
  • 1 помідор
  • 1 середній качан цвітної капусти
  • 1 великий болгарський перець
  • 1 невеликий баклажан
  • 0,5 банки зеленого горошку
  • петрушка
  • сіль

Как приготовить овощной суп

Приготування:

1. У каструлю налити воду і довести до кипіння.
2. Покласти нарізані кубиками плавлені сирки.
3. Зменшити вогонь і, ретельно перемішуючи, довести до повного розчинення сирків.
4. Додати порізані кубиками моркву і картоплю.
5. Обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати натертий на тертці помідор і ще трохи загасити.
6. У каструлю додати розібрану на суцвіття капусту, порізану кубиками перець, підсмажені овочі і варити на слабкому вогні.
7. Баклажан порізати півкільцями, обсмажити і разом з горошком додати до інших овочів.
8. Додати зелень петрушки, посолити і варити до готовності.

Приємного апетиту!

Овочевий суп з капустою

Потрібно на 3 л води:

  • 1 середній качан цвітної або постій капусти
  • 1 банку зеленого горошку, можна консервованого або молодого, свіжого
  • 5-6 середніх картоплин
  • 1 велика морквина
  • 1 велика цибулина
  • Зелень петрушки і кропу
  • 1 окіст курячий
  • 1 болгарський перець, краще червоного кольору
  • сіль, перець

Приготування:

1. Зварити курячий бульйон.
2. Порізати картоплю і моркву кубиками, додати в киплячий бульйон.
3. Порізати цибулю кубиками і злегка обсмажити, додати в бульйон.
4. Розібрати цвітну капусту на суцвіття, або порізати просту капусту на невеликі квадратні шматочки.
5. Додати в бульйон зелений горошок, посолити, поперчити.
6. Після того, як картопля вже буде готовий, додати капусту, зелень і проварити ще хвилин 5-10.

Как приготовить овощной суп

Приємного апетиту!

Борщ зелений зі щавлем

Потрібно на 3 л води або м'ясного бульйону:

  • 4-5 великих картоплин
  • 1 велика буряк
  • 1 велика цибулина
  • 1 пучок щавлю
  • 1 середня морква
  • 5 зварених круто яєць
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • сіль, перець
  • зелень петрушки, кінзи
  • сметана

Приготування:

1. У киплячу воду або бульйон покласти порізану кубиками картоплю.
2. Обсмажити на сковороді порізану цибулю, натерті на крупній тертці моркву і буряк, додати томатну пасту і ще трохи загасити.
3. Запашні овочі додати в каструлю, посолити, поперчити.
4. Порізати яйця дрібними кубиками.
5. Щавель порізати дрібними смужками.
6. Подрібнити зелень.
7. Яйця, щавель, зелень додати в каструлю і варити до готовності.
8. Подавати зі сметаною.

Приємного апетиту!



Рекомендуємо для перегляду:
  • Індичка по-англійськи
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Як приготувати смачний червоний борщ з буряком
  • Простий рецепт смачного м'ясного бульйону
  • Рецепти приготування літніх супіві борщів зелених, томатного супу гаспачо
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Рецепти приготування холодних супівсмачні окрошки і холодні свекольники
  • Приготування домашньої ковбаси
  • Рецепт з куркоюкурка зі спеціями по-східному
  • Рецепт літнього супу з кропивою і щавлем