Рецепт шоколадних тістечок


Інгредієнти на 40 штук:

  • 200 г молочної шоколадної глазурі
  • 300 г борошна
  • 200 г вершкового масла
  • 100 г цукрової пудри
  • 1 яйце
  • 1 щіпка солі
  • 0,5 чайної ложки меленої кориці
  • 50 р меленого мигдалю

Приготування:

1. Порубати половину глазурі і розплавити її на гарячій водяній бані. Остудити, періодично помішуючи.
2. Перемісити борошно, вершкове масло, цукрову пудру, яйце, сіль, корицю і мигдаль. Подмесить рідку шоколадну глазур. Охолоджувати тісто 30 хвилин.
3. Нагріти духовку до 175С. Вистелити два дека папером для випікання. Вирізати з тіста кульки і викласти їх на деко. Випікати в духовці 10-15 хвилин. Повністю остудити тістечка на кухонній решітці.
4. Порубати шоколадну глазур і розтопити його на водяній бані. Занурити тістечка наполовину в глазур і дати їй застигнути. Найкраще зберігати в добре закритих бляшаних банках.



Рекомендуємо для перегляду:
  • Покроковий фото-рецепт приготування кримських чебуреків з м'ясом
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Печиво на швидку руку
  • Печиво до чаю з простих продуктів
  • Сирний пиріг з цукіні і інші рецепти страв для пікніка
  • Фото-рецепт приготування смачного творожника з персиками
  • Солодке печиво на Хеллоуїн
  • Шоколадні яйця на Великдень
  • Вершково-сирний торт з полуницею або садової суницею. Фото-рецепт
  • МКРозпис пряника "Курочка Ряба" з допомогою глазурі