Перепічкапростий рецепт удмуртського страви


Удмуртська кухня - одна з найцікавіших на світі. У ній багато смачних страв. В першу чергу хотілося б поділитися з вами рецептом перепечей.

перепечи

Перепічка - це одне із старовинних удмуртська національних страв, які готують або в російської печі або в духовці або мікрохвильовій печі.

перепечи

Зовні вони представляють собою міні-піци. В якості начинки може бути використаний яловичий, баранячий, свинячий фарш або подрібнена капуста, гриби, картопля в поєднанні з збитими яйцями. Часто для приготування цієї страви удмуртської кухні використовують тільки яєчно-молочну суміш з пассированным ріпчастою цибулею. Загалом, начинка може бути різною, але у всіх випадках тісто зазвичай готують однаково.

Інгредієнти для приготування тіста для перепечей:

  • Попередньо просеянная через сито борошно пшеничне вищого ґатунку (2 склянки)
  • Розтоплене вершкове масло або маргарин (5 столових ложок)
  • 3 яйця
  • Сіль за смаком
  • Молоко або кип'ячена вода.

Увага: рецепт розрахований на приготування 5-6 перепечей, при бажанні пропорції можна збільшувати.


Інгредієнти, необхідні для приготування фаршу для перепечей:

  • Молоко (1 літр)
  • Яйця (4 шт.)
  • За бажанням: обсмажений фарш або пропущені через м'ясорубку гриби (подрібнена капуста, картопляне пюре)
  • Сіль за смаком
  • Зелень.

Рецепт перепечей: технологія приготування

Борошно слід змішати з сіллю.

В іншому посуді яйця треба злегка збити виделкою.

Яєчну суміш потрібно додати в борошно, влити сюди ж розтоплене вершкове масло або маргарин, а також необхідну кількість молока або кип'яченої води. Щоб тісто вийшло м'яким і пластичним, його слід місити руками до тих пір, поки воно не перестане липнути до пальців.

Готове тісто потрібно розділити на кульки і розкотити їх в акуратні сочні товщиною до 2 мм

перепечи

Діаметр може становити дев'ять-десять сантиметрів, але це не принципово.

перепечи

Краї соковитою потрібно защипывать наступним чином:

перепечи

У результаті повинна вийти ось така заготовка:

перепечи

Потім сочні слід розкласти на деко, попередньо змащеному олією, або сковороді:

перепечи

Після цього потрібно зайнятися приготуванням фаршу. Для цього необхідно збити яйця з сіллю, влити в цю суміш молоко, додати за бажанням капусту, м'ясний фарш, гриби або пюре, а також зелень. Далі сочні треба заповнити підготовленою начинкою до країв. В даному випадку у мене використаний фарш з свіжих грибів.

перепечи

Перепеч випікають в духовці або російській печі протягом 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Готову випічку рекомендується змастити вершковим маслом і відразу подавати до столу з чаєм, томатним соком або кефіром.

перепечи

Оригінальне блюдо удмуртської кухні, перепеч, смачніше в гарячому вигляді. Приємного апетиту!



Рекомендуємо для перегляду:
  • Біляші з м'ясом. Зроби сам своїми руками
  • Рецепт шарлотки. Зроби сам своїми руками
  • Млинці з м'ясом. Зроби сам своїми руками
  • Покроковий фото-рецепт приготування кримських чебуреків з м'ясом
  • Приготування домашньої ковбаси
  • Детальний фото рецепт класичної лазаньї
  • Смачні домашні страви з м'ясарецепт приготування яловичини з чорносливом
  • Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць
  • Рецепт піци
  • Фото-рецепт національної кухнібурятське блюдо пози