Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць


Інгредієнти:

  • 200 р пшеничного хліба
  • 3/4 склянки молока
  • 2 яйця
  • 7 ст. л. вершкового масла або маргарину
  • 2 склянки грибного соусу

Для соусу:

  • 300 г свіжих грибів
  • 5 ст. л. олії
  • 3 жовтки
  • 1,5 склянки молока
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

Пшеничний хліб нарізати скибочками завтовшки 1 див Швидко замочити їх у суміші молока й яєць і обсмажити на сильно розігрітому маслі або маргарині.

Для приготування соусу свіжі гриби очистити, промити, нарізати скибочками і тушкувати до м'якості, додавши трохи підсоленої води і масла. Збити жовтки з молоком і влити в гриби. Додати сіль і чорний перець за смаком. Варити на слабкому вогні до густоти, безперервно помішуючи, щоб уникнути згортання яєць. Готовий соус зняти з вогню і залити їм підсмажені грінки. Поставити в гарячу духовку на 8-10 хв. Подавати в гарячому вигляді.



Рекомендуємо для перегляду:
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Грибний суп їх сушених білих грибів - рецепт приготування
  • Фото-рецепти приготування бутербродів і тостів на швидку руку
  • Рецепт приготування лазаньї з фаршем і соусом болоньєзе
  • Рецепт з куркоюкурка зі спеціями по-східному
  • Смачні домашні страви з м'ясарецепт приготування яловичини з чорносливом
  • Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу
  • Куряча грудка запечена з грибами в сметані
  • Фото-рецепти для святкового столукурча тютюну, запечений гусак з яблуками, ...
  • Перепічкапростий рецепт удмуртського страви