Шоколадні яйця на Великдень


Діткам дуже подобається, як виглядають різнокольорові крашанки. Єдиний недолік їх в тому, що, очистивши їх, всередині дитина знаходить звичайні білок і жовток. Ми ж пропонуємо вам виготовити не тільки оригінальні, але і дуже смачні шоколадні яйця, «киндеры», так улюблені малятами і дорослими!

Шоколадные яйца

Рецепт шоколадних яєць

Інгредієнти для приготування шоколадних яєць:

  • 170 гр. (1/2 склянки) світлого кукурудзяного сиропу або світлої патоки
  • 58 гр. (1/4 склянки) вершкового масла кімнатної температури
  • 375 гр. (3 чашки) кондитерської цукрової пудри
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 1/4 чайної ложки солі
  • Жовтий харчовий барвник
  • Кілька плиток молочного шоколаду

Рецепты с ингредиентами с фото

Щоб шоколадні яйця були максимально схожими на справжні, вам знадобляться форми для виливання шоколадної шкаралупи. Якщо таких форм немає, можете виготовити внутрішню частину яйця, а потім занурити її в розтоплений шоколад. Щоб з розтопленим шоколадом було простіше працювати, в нього можна додати 2 чайні ложки негідрірованного рослинного комбижира.

Начинка

Збийте разом кукурудзяний сироп, масло і ваніль.

Шоколадные яйца рецепт

Просіяти Через ситечко в отриману масу цукрову пудру і ретельно збийте, поки вона не розчиниться. З цієї начинки ми будемо робити білки і жовтки.

Відокремте приблизно третина начинки і додайте трохи жовтого барвника. Поставте миски з білої і жовтої начинкою в холодильник.

Рецепт шоколадных яиц

Ліпимо шоколадні яйця

З жовтої начинки наліпити невеликі кульки (жовтки) і розкладіть їх на пергамент. Помістіть жовтки в холодильник або навіть в морозилку.

Шоколадное яйцо киндер

Коли жовтки затвердіють, їх можна загортати в білки. Розкачайте з білої начинки невеликі круглі млинці, покладіть в центр жовтки і зліпіть, як вареники.

Шоколадное яйцо приготовление

Как сделать шоколадное яйцо

Розкачайте, вийшло виріб, щоб воно за формою стало схожим на яйце. Помістіть їх в холодильник.

Раскатайте получившееся изделие

Якщо виливати шоколадну шкаралупу з допомогою форм, то білки і жовтки всередину можна просто залити з допомогою кондитерського шприца.

Виливаємо шкаралупу

Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Залийте трохи шоколаду в кожну форму і пообертайте, щоб шоколад рівномірно розподілився. Злийте надлишки. Коли шоколад у формах застигне, дістаньте половинки шкаралупи, покладіть всередину заморожене солодке яйце і спаяти шкаралупу з допомогою розтопленого шоколаду. Поставте яйця в холодильник, потім обріжте напливи.

Шоколадное яйцо своими руками

шоколадное яйцо как сделать

Шоколадное яйцо дома

Альтернативний спосіб

Якщо у вас немає формочок - не біда.

Киндер домашний

Шоколадное яйцо десерт

Розтопіть шоколад з комбижиром в мікрохвильовці. Наколіть заморожене яйце на вилку або шпажку, занурте в шоколад і дайте йому застигнути. Вийде справжнє шоколадне яйце, «кіндер», тільки смачніше, тому що - домашній!



Рекомендуємо для перегляду:
  • Шоколад. Зроби сам своїми руками
  • Рецепт приготування смачної яєчні
  • Рецепт шоколадних тістечок
  • Рецепт приготування грінок з білого хліба з грибним соусом з печериць
  • Як приготувати домашній шоколад
  • Корзинки з кремом, шоколадом і полуницею
  • Ягідний пиріг з італійської меренгою
  • Вершково-сирний торт з полуницею або садової суницею. Фото-рецепт
  • Рецепт шоколадного мусу з грушею в коньяку
  • Шоколадні пасхальні яйця