Швидка кухня. Рецепт холодцю пирога

Рекламний блок

В сучасному ритмі життя залишається мало вільного часу, а побалувати сім'ю випічкою все одно хочеться. У цьому випадку на допомогу приходить швидка кухня. Пропонуємо вашій увазі рецепт холодцю пирога, який готується дуже просто і швидко, проте не поступається за смаком більш складним ласощам. Якщо гості вже на порозі, а запас продуктів в холодильнику не так вже великий, зверніться до нашого матеріалу.

Заливной пирог

Для тіста знадобиться:

  • майонез - 0,5 склянки
  • сметана - 0,5 склянки
  • яйця курячі - 3 шт.
  • сіль - 1/4 ч. л.
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л.
  • крохмаль - 1/3 склянки
  • борошно - 1 склянка

Рецепт заливного пирога

Для начинки знадобиться:

  • рибні консерви - 1 шт.
  • яйця курячі - 3 шт.
  • цибулина - 1шт.
  • рис відварений
  • зелень

Начинка заливного пирога

Рецепт холодцю пирога

Вам також необхідна форма для пирога діаметром 20-25 см. Час приготування складе 20-25 хвилин, а на запікання піде близько півгодини.

Цей пиріг чудовий також тим, що начинки можна підбирати на будь-який смак, головне, щоб вони не вимагали довгого запікання. Продукти можуть бути вже готовими або напівготовими: відварена картопля з фаршем, відварена курка, тушкована капуста з м'ясом, яйця з цибулею, овочі з зеленню і багато іншого.

Для нашого пирога ми взяли начинку з рибних консервів, відвареного рису і яєць. Але повторимося, все залежить від того, що є у вашому холодильнику на даний момент.

Приготування тіста

У глибокому посуді змішуємо яйця, майонез, сметану і розпушувач для тіста до однорідної маси.

Быстрая кухня

Додаємо борошно і крохмаль.

Мука и крахмал

Перемішуємо виделкою, трохи збиваючи, до стану густої сметани. Стежимо, щоб не залишилося грудочок.

Тесто для заливного пирога

Тісто готове. Приступаємо до приготування начинки.

Готуємо начинку

Рис відварюємо до готовності. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору.

Начинка для пирога

Відварюємо яйця натираємо на дрібній тертці, після чого додаємо їх до рису і цибулі.

Отварные яйца

Рибні консерви розминаємо і додаємо в начинку. Крупно рубаємо зелень, додаємо і все перемішуємо. Начинка готова.

Рыбные консервы

Готуємо пиріг

Форму для запікання змащуємо маслом або використовуємо папір для випічки. Виливаємо у форму приблизно третину тесту.

Форма для запекания

Викладаємо начинку рівним шаром.

Выкладываем начинку

Закриваємо начинку тістом, що залишилося.

Закрываем начинку

У розігріту до 200? духовку ставимо пиріг на 20-30 хвилин до зарум'янювання.

Перевіряємо готовність зубочисткою або сірником. Якщо при протыкании пирога зубочистка залишається сухою, значить, пиріг готовий.

Готовность пирога

Можна подавати як гарячим, так і холодним. Пиріг виходить дуже смачним, ніжним, ситним і швидким.

Пирог с начинкой

Приємного апетиту!

Аппетитный пирог

Рекламний блок


Рекомендуємо для перегляду:
  • Як приготувати чаклуни з м'ясом - фото-рецепт
  • Перепічкапростий рецепт удмуртського страви
  • Сирний пиріг з цукіні і інші рецепти страв для пікніка
  • Тістечко від пасхального кролика
  • Покроковий фото-рецепт приготування млинцевого торта з куркою, грибами і си ...
  • Секрети успіху смачних пирогів
  • Ягідний пиріг з італійської меренгою
  • Вершково-сирний торт з полуницею або садової суницею. Фото-рецепт
  • Рецептсирний пиріг з персиками
  • Літній пиріг з ревенем


  • загрузка...