Вершково-сирний торт з полуницею або садової суницею. Фото-рецепт


Літо - прекрасна пора для творчості і дивних десертів. Сади наповнені ягодами і фруктами, залишається тільки знайти час і найкращі рецепти, щоб порадувати сім'ю. Одним з таких рецептів я поділюся з вами в цій статті розповім, як приготувати вершково-сирний торт з полуницею або садової суницею. Пробуйте!

Сливочно-творожный торт

Для приготування вершково-сирного торта з полуницею знадобиться:

Торт с клубникой

  • 200 г вершкового печива
  • 100 г обсмаженого мигдалю
  • 120 г вершкового масла
  • 600 г вершково-сирного сиру
  • 2 курячих яйця
  • 2 ст. ложки крохмалю
  • 0,7 склянки цукрової пудри (можна більше, за смаком)
  • 150 г білого шоколаду
  • ванілін
  • 400 р сметани 15%
  • свіжі ягоди не менше 1 склянки
  • цукор за смаком
  • форма для випічки діаметром 26-28 см.

Вершково-сирний торт можна випікати з різною ягодою і навіть деякими видами фруктів. Ягідно-фруктову начинку ви можете підібрати на свій смак. Дуже смачним він виходить з суницею садовою (її часто називають полуницею або вікторією). Торт виходить не нудотним, легким і дуже свіжим.

Рецепт вершково-сирного торта з полуницею

Готуємо корж

Обсмажений мигдаль розмелюємо в дрібну крихту, це зручно зробити за допомогою блендера.

Обжаренный миндаль

У таку ж дрібну крихту розмелюємо вершкове печиво, користуючись блендером або качалкою.

Сливочное печенье

Форму для випічки (дно і краї) застеляємо папером для випічки. Висипаємо розмелене печиво і мигдаль. Все добре перемішуємо.

Печенье с миндалем

Розтоплюємо вершкове масло (дуже зручно для цього використовувати мікрохвильову піч).

Сливочное масло

Топленое масло

Масло виливаємо в печиво з мигдалем, рівномірно розподіляємо, перемішуємо і формуємо ложкою корж. Ставимо на годину-півтора в холодильник для застигання масла.

Корж без муки

Готуємо начинку

У глибокий посуд викладаємо вершково-сирний сир, крохмаль, цукрову пудру і добре збиваємо міксером.

Творожный сыр

Додаємо курячі яйця і ваніль. Знову збиваємо.

Творог с яйцом

Білий шоколад розтоплюємо на водяній бані.

Белый шоколад

Растопленный белый шоколад

Розтоплений шоколад виливаємо в начинку. Перемішуємо міксером.

Начинка с белым шоколадом

Ягоду добре миємо, прибираємо плодоніжки і розтираємо з цукром за допомогою блендера.

Клубника

Клубника с сахаром

На застиглий корж викладаємо дві третини вершково-сирної начинки.

Корж с кремом

Торт рецепт

Розтерту ягоду акуратно виливаємо в вершково-сирну начинку, не доходячи до краю кілька сантиметрів.

Торт с земляникой

Зверху викладаємо решту вершково-сирну начинку.

Сливочно-творожная начинка

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 170-190 градусів 30-40 хвилин.

Запеченный торт

Даємо торту охолонути 20-30 хвилин.

Збиваємо сметану з цукром і покриваємо остиглий торт.

Взбитая сметана

Ставимо торт в духовку і випікаємо при тій же температурі 7-10 хвилин.

Торт в духовке

Після того, як торт охолоне, прикрашаємо його свіжою полуницею, шоколадом, горіхами.

Аппетитный торт

кусочек торта

Смачного вам літа!



Рекомендуємо для перегляду:
  • Тарт з полуницею
  • Сирний пиріг з цукіні і інші рецепти страв для пікніка
  • Новорічний торт «Ведмедик на півночі»
  • Тістечко від пасхального кролика
  • Корзинки з кремом, шоколадом і полуницею
  • Торт на швидку руку
  • Швидка кухня. Рецепт холодцю пирога
  • Рецептсирний пиріг з персиками
  • Літній пиріг з ревенем
  • Вишнева ніжність. Авторський десерт