Ситний і простий рецепт салату «М'ясний» - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Улюблена їжа більшості чоловіків — це м'ясо. Тому варто спробувати цей салат лише одного разу, і він стане бажаним стравою у повсякденному меню. Для святкового столу такий салат теж відмінно підійде. Незважаючи на легкість у приготуванні, цей салат завжди виходить дуже смачний, а головне, ситний. Замість м'яса яловичини можна використовувати м'ясо свинини, куряче філе або яловичий язик.



Інгредієнти:
- м'ясо яловичини (м'якоть) – триста п'ятдесят грамів;
- гриби шампіньйони свіжі (можна замінити на мариновані та заморожені) – двісті п'ятдесят грамів;
- дві великі моркви;
- солоні огірки – чотири штуки;
- рослинна або оливкова олія (для смаження).



Добре промите м'ясо яловичини складаємо в каструлю і наливаємо холодну воду. Варимо його до повної готовності близько двох годин. Воду солити не потрібно. Так як в салаті будуть огірки.



Гриби нарізаємо дрібно ножем.



Моркву натираємо на терці.



Обсмажуємо на сковороді з маслом печериці близько п'яти хвилин. Далі, до грибів додаємо моркву. Обсмажуємо ще близько десяти хвилин.



Варене м'ясо і солоні огірки дрібно шаткуємо.






В салатниці змішуємо всі інгредієнти.
Салат готовий.
Перед подачею можна заправити майонезом або нежирної сметаною.
Приємного апетиту.

Рекламний блок


Рекомендуємо для перегляду:
  • Рецепт страви «Змійка семицветка» - майструємо самі
  • Рецепт салату з крабовими паличками - майструємо самі
  • Ситний салат до свята "Мімоза"
  • Салат весняний ВЕСЕЛКА
  • Рецепт «Салат з «кириешки». Зроби сам своїми руками
  • Салат «Домашній». Зроби сам своїми руками
  • Салат «Кальмарик». Зроби сам своїми руками
  • Салат «Квасолька». Зроби сам своїми руками
  • Рецепт салату з крабовими паличками
  • Салат «Олів'є»


  • загрузка...