Домашнє вівсяне печиво - цікаві речі з фото
У прохолодний і морозний день особливо хочеться тепла і затишку. Домашнє вівсяне печиво з насінням – мабуть, найсмачніше з тих, що можна приготувати у себе вдома, не маючи особливого кулінарного таланту. Ця випічка завжди виходить смачною, особливо якщо ви будете готувати її у хорошому настрої і з душею! Мінімальна кількість інгредієнтів і простота приготування не може не радувати. Спробувавши приготувати його зараз, ви назавжди полюбите це надзвичайно смачне печиво, і будете готувати його для своєї родини знову і знову.
Склад:
- 1 склянка (200 г, гранчастий) борошна вищого сорту;
- солодковершкове масло коров'яче – 200 г;
- 3 склянки меленої вівсянки;
- харчова сода (погасити оцтом) – 0,5 ч. л.;
- цукор – 0,5 склянки;
- 2 великих яйця жовток для змазування;
- насіння для декорування печива.
Приготування:
1.Пластівці «Увелка» вівсяні розмолоти на кавомолці або на комбайні. Розмолоту масу висипати в каструлю для замісу тесту.
2.Холодне вершкове масло поділити на невеликі брусочки і додати до вівсяним пластівців.
3.Далі, слід всипати цукор.
4.Послідовно додати обов'язково просіяне через кухоль-сито борошно.
5.У тісто розбити яйця в зазначеному вище кількість.
6.Чайну соду загасити оцтом і вилити до решти інгредієнтів.
7.Всі складові продукти ретельно перемішати дерев'яною ложкою. Маса буде схожа на дуже густе в'язке тісто.
8.Деко змастити будь-яким маслом без запаху і акуратно столовою ложкою, змоченою в гарячій воді викласти печиво. Обов'язково залишити невелику відстань між ними. По черзі змастити жовтком і декорувати насінням. В процесі випічки тісто чудово збільшується, печиво виходить пишним.
9.Поставити випікати в розігріту духовку (175 градусів). Як тільки печиво стане яскраво-золотистим (17-20 хвилин), дістати і остудити.
Ця випічка чудово доповнить ранкову трапезу! Приємного апетиту!

Склад:
- 1 склянка (200 г, гранчастий) борошна вищого сорту;
- солодковершкове масло коров'яче – 200 г;
- 3 склянки меленої вівсянки;
- харчова сода (погасити оцтом) – 0,5 ч. л.;
- цукор – 0,5 склянки;
- 2 великих яйця жовток для змазування;
- насіння для декорування печива.
Приготування:
1.Пластівці «Увелка» вівсяні розмолоти на кавомолці або на комбайні. Розмолоту масу висипати в каструлю для замісу тесту.

2.Холодне вершкове масло поділити на невеликі брусочки і додати до вівсяним пластівців.
3.Далі, слід всипати цукор.

4.Послідовно додати обов'язково просіяне через кухоль-сито борошно.

5.У тісто розбити яйця в зазначеному вище кількість.

6.Чайну соду загасити оцтом і вилити до решти інгредієнтів.
7.Всі складові продукти ретельно перемішати дерев'яною ложкою. Маса буде схожа на дуже густе в'язке тісто.


8.Деко змастити будь-яким маслом без запаху і акуратно столовою ложкою, змоченою в гарячій воді викласти печиво. Обов'язково залишити невелику відстань між ними. По черзі змастити жовтком і декорувати насінням. В процесі випічки тісто чудово збільшується, печиво виходить пишним.


9.Поставити випікати в розігріту духовку (175 градусів). Як тільки печиво стане яскраво-золотистим (17-20 хвилин), дістати і остудити.





Ця випічка чудово доповнить ранкову трапезу! Приємного апетиту!