Апельсинові цукати без масла - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Приготування сухофруктів даними способом – це відмінне рішення для того, щоб заощадити кошти, а також це гарне рішення для приготування корисного продукту. Даний рецепт чудовий тим, що використовуються абсолютно всі продукти і нічого не викидається.
Сухофрукти чудово замінюють солодке, їх завжди можна взяти з собою. А також, це відмінна ідея для новорічного подарунка, головне красиво упакувати. Сухофрукти в магазинах зараз коштують дуже дорого, а це відмінна альтернатива для заміни магазинного продукту.
Час приготування: дві години

Інгредієнти:
  • Шість апельсинів;
  • Дві склянки цукру;
  • Сік половини апельсина або лимона.


  • Приготування рецепту
    Для початку слід підготувати всі необхідні продукти. Буде потрібно шість апельсинів. Фрукти слід ретельно вимити під гарячою водою і потерти щіткою. Далі апельсин, очищають від шкірки, для цього зверху на фрукті роблять хрестоподібний надріз, зверху донизу і знімають шкірку.



    Далі шкірку поміщають у воду. Бажано вимочити шкуру апельсина упродовж двох діб, але можна і не вимочувати, якщо використовувати нижче наведений спосіб. Вимочують для того, щоб прибрати зайву гіркоту. Якщо вирішили вимочувати, то в цьому випадку вода змінюється не менше двох разів.



    Якщо не вимочувати. Шкірку, залиту водою, ставимо на вогонь і даємо закипіти. Як тільки закипить, знімаємо з вогню, зливаємо воду і заливаємо нову. Повторюємо процедуру 3 рази. На кожну процедуру доводиться по двадцять хвилин.



    Далі промиваємо апельсинову шкірку під прохолодною водичкою і розрізаємо на довгі смужки.












    Готуємо сироп. Для цього в каструлю висипаємо цукор і кухоль води. Розчиняємо, а потім опускаємо туди підготовлені шкурки. Варимо протягом півтора годин. Постійно помішуємо. Варити слід до того моменту, поки майже весь сироп не вивариться. Наприкінці до сиропу додати половина соку апельсина. Потім злити через друшляк залишився сироп і цукати розкласти на харчову папір, дати їм обсохнути протягом доби, можна сушити на батареї.



    Як тільки цукати висохли їх можна подавати до чаю!
    Рекламний блок


    Рекомендуємо для перегляду:
  • Цукати з кавунових кірок - цікаві речі з фото
  • Фото-рецептароматне варення з цілих груш з корицею і лимоном - майструємо с ...
  • Домашній цитрусовий пудинг халава, який сподобається всім - майструємо самі
  • Новорічний апельсиновий десерт до шампанського - майструємо самі
  • Приготування глінтвейну - майструємо самі
  • Фруктовий салат з йогуртом і шоколадом. Зроби сам своїми руками
  • Рецепт приготування смачної каші на воді з додаванням молока
  • Приготування смачних і корисних напоїв
  • Приготування глінтвейну
  • Новорічний апельсиновий десерт до шампанського


  • загрузка...