Простий рецепт солянки - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Серед гарячих ситних страв супи по праву займають перше місце. Солянка — один з найбільш поживних варіантів приготування обіду для всієї родини. Цей суп насичує апетит завдяки декільком видам м'яса в складі. А додані копченості додадуть страві пікантності.Я просто обожнюю солянку, це безперечно мій улюблений суп.

Як приготувати солянку швидко і смачно?

Одна з переваг такого супу — він не вимагає високого кулінарного майстерності і тривалої підготовки. Існує кілька простих рецептур приготування. Розглянемо один з варіантів, який дозволить протягом 40 хвилин нагодувати велику компанію.

Для приготування солянки на 6 порцій знадобиться:
  • - нежирна свинина — 400 р.
  • - ковбаса сирокопчена — 150 р.
  • - копчений окіст (можна замінити шинкою) — 150 р.
  • - сосиски — 2-4 штуки (залежно від бажаної густоти супу).
  • - корнішони — 100 г
  • - маслини або оливки без кістки — 100 р.
  • - невеликий картопля — 2 шт.
  • - ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • - томатний соус — 0,5 ст. л.
  • - сіль, спеції за бажанням.
  • Загальний період приготування: 40 хв - 1 годину.

    Покроковий рецепт приготування простий солянки

    1. Велику каструлю наповнити водою на 2/3 і довести до кипіння. Опустити у воду свинину, попередньо промиту в проточній воді. Трохи підсолити і залишити варитися на середньому вогні 30-40 хвилин.2. Поки свинина буде досягати готовності, необхідно обробити всі інші інгредієнти. Ковбасу нарізати тонкою соломкою.

    3. Шинку нарізати соломкою приблизно того ж розміру, що і ковбасу. Солянка буде приємніше і на вигляд, і на смак, якщо дотримуватися єдиної форми компонентів.

    4. Аналогічним чином нарізати корнішони і картоплю.



    5. Сосиски порізати невеликими кружечками.

    6. Після закінчення часу, відведеного на приготування м'яса, дістати свинину, охолодити і нарізати невеликими поздовжніми шматками.

    7. Коли всі приготування закінчені, можна приступити до створення основи супу.



    На розпеченій сковороді протягом 2-3 хвилин обсмажити попередньо нарізаний лук зі столовою ложкою томатної пасти. В м'ясний бульйон помістити соломку картоплі і довести до кипіння, після чого варити 5-8 хвилин.8. До картоплі додати пережарку, нарізані м'ясні продукти, маслини і корнішони. За бажанням додати улюблені спеції, перець, ароматні трави. Довести до кипіння і виключити вогонь.

    Накрити каструлю і залишити на кілька хвилин.Подавати солянку можна зі сметаною і свіжою зеленню, лимоном. Такий суп добре втамує розігрався апетит і припаде до смаку самому вередливому гурману!

    За одну годину нагодувати сім'ю цілком реально, якщо у вас немає нічого приготованого заздалегідь.Беріть на озброєння і приємного вам апетиту!
    Рекламний блок


    Рекомендуємо для перегляду:
  • Курячий суп в мультиварці - цікаві речі з фото
  • Приготування домашньої ковбаси - майструємо самі
  • Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу - майструємо самі
  • Суп "Домашній". Зроби сам своїми руками
  • Все про супи та бульйони
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Простий рецепт смачного м'ясного бульйону
  • Рецепт приготування смачного рибного супу з перловкою і картоплею
  • Приготування домашньої ковбаси
  • Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу


  • загрузка...