Грейпфрутовий мармелад - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Десерти на основі натурального цитрусового фрешу і агар-агару - вдалий варіант для створення домашніх желейних цукерок. Грейпфрут збагачує смак мармеладу, надає йому пікантну легку гірчинку і ніжний аромат. За таким же принципом можна зробити солодкість з будь-якими цитрусовими плодами. Ви можете використовувати для приготування ласощів мандарини, кумквати, лайм або апельсини. Також ви можете збагатити смак желейного десерту, додавши в заготовку щіпку мускатного горіха, кориці або ложку-другу кокосової стружки. Завдяки тому, що до складу грейпфрутового мармеладу входить агар-агар, мармелад виходить більш корисним і натуральним, ніж заготівля з додаванням желатину. Таку смакоту можна давати маленьким діткам, вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. Цукерки з грейпфрута – вдалий спосіб насолодитися пікантною солодкістю, не ризикуючи набрати зайві кілограми.

Норму цукру-піску в рецепті регулюйте самостійно, в залежності від свого смаку. Якщо ви дотримуєтеся дієти, замініть цукор будь-яким натуральним цукрозамінником. Це допоможе насолоджуватися насолодою без загрози для своїх стегон і талії.Агар-агар для мармеладу бажано купувати в перевірених магазинах або кіосках натурального харчування. Інгредієнти:
  • - сік грейпфрута (200 мл);
  • - вода (40 мл);
  • - агар (1.25 ч. л.);
  • - цукор (30-40 грамів).


  • Приготування мармеладу

    1. Насипаємо в керамічну піалу порошок агар-агару, наливаємо холодну воду. Чекаємо 12-17 хвилин. За цей час порошок з водоростей розбухне, маса стане однорідною.

    2. Витягуємо з грейпфрута сік будь-яким зручним для себе способом. Для мармеладу можемо використовувати як проціджений продукт, так і сік з шматочками фруктів.

    3. Насипаємо в ємність рекомендовану норму підсолоджувача.

    4. Наливаємо ? частина грейпфрутового фрешу.

    5. Чекаємо, коли натуральна заготівля закипить і підсолоджувач розчиниться. Наливаємо в ємність агар-агар. Кип'ятимо натуральну заготівлю ще 30 секунд.

    6. Наливаємо решту 100 мл грейпфрутового соку, швидко з'єднуємо компоненти.

    7. Розливаємо заготівлю форми з гладкою поверхнею, чекаємо 2-3 години.

    8. Насолоджуємося пікантним грейпфрутовим мармелад на агарі в будь-який момент.


    Рекламний блок


    Рекомендуємо для перегляду:
  • Мильні бульбашки з гліцерином: рецепти та основні правила - цікаві речі з ф ...
  • паска - цікаві речі з фото
  • Фото-рецептароматне варення з цілих груш з корицею і лимоном - майструємо с ...
  • Як приготувати домашній сир з кешью і сочевиці - майструємо самі
  • 20 рецептів з яблуками. Своїми руками
  • 20 рецептів зі смородиною. Своїми руками
  • Кальян з фруктів. Зроби сам своїми руками
  • Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах. Зроби сам своїми руками
  • Як приготувати домашній сир з кешью і сочевиці
  • Торт на швидку руку


  • загрузка...