Енергетичні батончики - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Напевно кожен з нас стикався з такою проблемою, що немає часу повноцінно поїсти! Такі періоди дуже шкідливі для нашого організму, і загрожують різними захворюваннями шлунка. Але на щастя я знайшов дуже хороший спосіб уникнути все це! Робити собі «Енергетичні Батончики». Таке блюдо готується дуже швидко і просто! А найголовніше воно знижує ризик підірвати своє здоров'я!І так, для приготування нам знадобиться:
  • Вівсяні пластівці -200 р.
  • Банан -1 шт.
  • Горіхи -100 р.
  • Родзинки-50 г
  • Мед-80 р.
  • Першим ділом, залийте окропом ізюм і дайте постояти 5 хвилин, щоб вимити всю грязь.

    Тим часом, беремо 80 грам меду і ставимо його на водяну баню, при цьому мед стане більш текучим і процес приготування сильно полегшиться.

    Ну і третім підготовчим етапом є замочка вівсяних пластівців. Їх потрібно залити склянкою молока і залишити хвилин на п'ять! Якщо ж пропустити цей етап і використовувати сухі пластівці, наш батончик буде сухуватий і їсти його буде не так приємно.

    Настав час родзинок! Якщо ж у вас є блендер, то вантажимо його туди і подрібнюємо, але якщо такої можливості немає, то ріжемо його ножем навпіл і кладемо в глибоку тарілку! В принципі можна і не різати, але тоді родзинки повинен бути досить дрібним!

    Горіхи також потрібно подрібнити!Беремо аркуш паперу, звертаємо навпіл і кладемо в нього горішки. Після чого прокатуємо качалкою!в результаті у нас виходять горіхи більш дрібної фракції.



    По закінченню 5 хвилин! Віджимаємо від надлишків молока наш геркулес, і викладаємо його в тарілку.

    Не забуваємо про банан. Його спершу режим шматочками, а потім за допомогою вилки тиснемо до отримання однорідної маси.

    Коли всі інгредієнти знаходяться в тарілці, знімаємо мед з лазні і заливаємо його в тарілку. Після чого, все дуже добре перемішуємо! Якщо маса буде погано перемешена, то батончик вийде не рівномірний, а, отже, не такий смачний.



    Коли все готово. Ставимо розігріватися духовку до 180 градусів. Тим часом викладаємо масу на деко і розрівнюємо ложкою на товщину 8-10 мм. І прибираємо в духовку на 25-30 хвилин.

    По закінченню часу, дістаємо блюдо і нарізаємо шматочками по 10 див. Важливо! Нарізайте батончики в гарячому стані, оскільки після остигання — зробити це буде проблематично.

    Ось і все наше поживна страва готова! Його дуже зручно брати з собою на навчання або роботу.

    PS: Це найпростіший рецепт енергетичного батончика! Його інгредієнти можна варіювати або навіть міняти! Можна, наприклад, прибрати банан, покласти туди кураги, чорносливу, фініків. Можна покласти трохи шоколаду, тоді батончик придбає дуже приємний запах. Загалом експериментуйте з інгредієнтами і пишіть в коментарі яка з комбінацій вийшла сама смачна! Приємного вам апетиту і гарного дня!
    Рекламний блок


    Рекомендуємо для перегляду:
  • Оригінальні стравигніздечка з рибою - майструємо самі
  • Фарширований кабачок «Для тих, хто на дієті». Зроби сам своїми руками
  • Банановий коктейль. Зроби сам своїми руками
  • Біляші з м'ясом. Зроби сам своїми руками
  • Повітряний рис. Зроби сам своїми руками
  • Оригінальні стравигніздечка з рибою
  • Тушкована курка з волоськими горіхами
  • Новорічний торт «Ведмедик на півночі»
  • Ягідний пиріг з італійської меренгою
  • Рецепт вегетаріанського хліба без яєць і молока


  • загрузка...