Як красиво упакувати шоколад - цікаві речі з фото

Рекламний блок


Шоколад є самим популярним і смачним десертом. Ця солодкість дарує гарний настрій і надихає. Дарувати шоколад увійшло в традицію. Такий подарунок підносять в знак любові, вдячності й уваги, а також дарують до різних свят. Погодьтеся, особливі почуття переповнюють нас, коли ми отримуємо шоколад в красивій і оригінальній упаковці, а якщо вона зроблена своїми руками, то шоколад стає вишуканим шоколадним подарунком!
Приступимо до створення красивої упаковки для шоколаду!
Для цього нам знадобиться:
  • - шоколад, який ми збираємося упаковувати;
  • - гофрований папір (рожева, зелена, жовта);
  • - ножиці;
  • - степлер;
  • - нитки;
  • - дерев'яна шпажка;
  • - рожеві намистини;
  • - паперова мереживна серветка;
  • - рожева репсова стрічка;
  • - олівцевий клей і клейовий пістолет.

  • Крок 1. Примітка: Розміри даної шоколадки становлять 19 x 7,5 см. З гофрованого паперу рожевого кольору відрізаємо прямокутник довжиною 20 см і шириною 14 см, при цьому залишаємо з кожного краю припуски 2 див.



    Крок 2. Оформимо краю майбутньої упаковки. Для цього загинаємо 1 см зверху і знизу та пальцями закручуємо папір з боку в бік, щоб вийшли хвилі.






    Крок 3. Обертаємо шоколадку в гофровану папір, закріплюємо клеєм. Для надійності краю можна скріпити степлером. Упаковка повинна не занадто щільно прилягати до шоколадці і не бути занадто вільною.



    Крок 4. Зробимо тюльпан. З жовтої гофрованого паперу вирізаємо три прямокутника довжиною 15 см і шириною 5,5 см - це будуть пелюстки тюльпана.



    Крок 5. Беремо перший прямокутник і скручуємо його, наче відкриваємо цукерку (робимо тільки один оборот). Складаємо навпіл, щоб вийшов пелюстка і розправляємо його.






    Крок 6. Робимо, таким чином, кожна пелюстка.



    Крок 7. Беремо нашу цукерку і з допомогою ниток приєднуємо перший пелюстка, а потім другий і третій. Намагайтеся розташовувати їх на однаковій відстані один від одного, не внахлест.









    Крок 8. В основу тюльпана вставляємо шпажку і приєднуємо все це скотчем, цукерка повинна щільно триматися на шпажці.



    Крок 9. Далі з зеленої гофрованого паперу вирізаємо довгу смужку шириною 1 см і обмотуємо шпажку, періодично, закріплюючи клеєм.



    Крок 10. Зробимо листя. Із зеленої гофрованого паперу вирізаємо два листки довжиною 13 см і шириною 3 див. Лист повинен виглядати, як витягнутий трикутник. Приклеюємо листя до стебла. Тюльпан готовий.






    Крок 11. Приступаємо до декору. Для цього відрізаємо чверть мереживний серветки і приклеюємо до упаковки.



    Крок 12. Клейовим пістолетом приклеюємо тюльпан, як показано нижче.



    Крок 13. Залишилося перев'язати упаковку стрічкою і приклеїти кілька намистин. Порада: перед тим як перев'язати стрічкою в упаковку вкладіть шоколад, так буде зручніше.






    Ось така красива упаковка вийшла!









    Бажаю Вам творчих успіхів і буду рада вашим коментарям!
    Рекламний блок


    Рекомендуємо для перегляду:
  • Як зробити троянду з гофрованого паперу
  • Як зробити ялинку з гофрованого паперу
  • Як зробити тюльпан з паперу
  • Майстер-клас «Листівка до 8 Березня»
  • Конверт для упаковки подарункових сертифікатів
  • Печива з передбаченнями в білому шоколаді
  • Декупаж упаковки для подарунка «Міккі і його друзі»
  • Букет з шоколаду і цукерок. Зроби сам своїми руками
  • Букет тюльпанів. Зроби сам своїми руками
  • Букет з цукерок. Зроби сам своїми руками


  • загрузка...