В'ялені помідори на зиму - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Цей рецепт став відомий нам відносно недавно. Родом він з італійської кухні. Там плоди заготовляють таким способом для подальшого застосування при приготуванні піци, пасти і інших коронних страв місцевих шеф кухарів.Спробувавши, ви самі вирішите, як надалі використовувати заготовку. Але можете бути впевненими, що вийде дуже смачно. Навіть звичайний бутерброд з таким помидорчиком стає просто королівським частуванням. Обов'язково попробуйте.

Ингредиенты:

  • помидоры;
  • соль;
  • перец;
  • чеснок;
  • масло.
  • В'ялені помідори можна приготувати з будь-якого сорту, але все-таки краще вибирати щільні томати, які будуть добре тримати форму.Помідори промити.

    Просушити.

    Нарізати половинками або четвертинками.



    Ложкою акуратно видалити м'якоть.

    Не виливайте її. Для борщу, рагу та ін це саме те, що потрібно.

    Деко застелити фольгою, рівним шаром розкласти помідорні часточки.

    Посолити, поперчити.



    Поставити в духовку на мінімальний вогонь на 3-5 годин. Бажано в'ялити при прочиненими кришці.

    На дно банки покласти нарізану часточками часник. Щільно розмістити помідори.



    Залити гарячим (не киплячим!) маслом наполовину.

    Закупорити і дати настоятися мінімум три дні. Можна регулярно струшувати, щоб краще просочилися.Зберігаються до 6-8 місяців, але тільки в холодильнику.Для півлітрової баночки знадобитися приблизно 2 кг помідорів.Приємного апетиту.
















    Рекламний блок


    Рекомендуємо для перегляду:
  • Мариновані помідори з часником - майструємо самі
  • Швидка піца. Зроби сам своїми руками
  • Домашня кабачкова ікрадва рецепту
  • Рецепт приготування смачного борщу з куркою і нугыли
  • Як приготувати стручкову квасоля з грибами
  • Мариновані помідори з часником
  • Рецепт солоних помідорів на зиму
  • Рецепт піци
  • Рецепт дала з червоної сочевиці
  • Максимально прості страви з помідорів


  • загрузка...