Домашні баунті - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Напевно всі бачили рекламу смачного батончика «баунті» по телевізору. Сьогодні магазинні полиці завалені цими солодощами, але якщо врахувати термін їх придатності, то нескладно зрозуміти, що в них повно консервантів та інших хімічних компонентів. Крім цього, не зрозуміло, що знаходиться в цих цукерках, а адже часто такі солодощі купують саме дітям. Пропоную приготувати смачні цукерки в домашніх умовах. Тільки так вони будуть свіжими, без консервантів, а також з натуральних продуктів.

Для приготування цукерок необхідно:
- кокосова стружка;
- згущене молоко;
- шоколад.





1. Для приготування 10 штук цукерок я використовую 2 упаковки кокосової стружки по 40 г у кожній, 100 г шоколаду для глазурі. Для початку потрібно висипати всю стружку в глибоку миску.





2. В якості розчину компонента використовується згущене молоко. Його необхідно додавати потроху в стружку і відразу ж розмішувати ложкою. Точна кількість згущеного молока я не підкажу, оскільки додавала його потроху до отримання маси потрібної консистенції.





3. В результаті вся стружка повинна бути обмазана згущеним молоком і отримана маса повинна добре ліпитися в руках. Для формування цукерки слід набирати чайною ложкою масу і ліпити руками кульки або довгасті джгутики.





4. Деко або іншу плоску поверхню застелити пергаментом. Викладати підготовлені кульки з кокосової маси на пергамент, можна використовувати замість листа обробну дошку. Головне, щоб цю поверхню можна було помістити в морозильну камеру. Підготовлені цукерки поставити в морозилку на півгодини.

5. Тим часом підготувати глазур для обгортування цукерок. Для цього шоколад розламати на дрібні шматочки, миску з шоколадом поставити на парову баню і розтопити до рідкого стану.








6. Дістати охолоджені цукерки, покласти одну цукерку на виделку, а чайною ложкою поливати цукерку шоколадом з усіх боків. Згущене молоко охолола і цукерки затверділи, тому вони не розсипаються. Після цього потримати цукерку трохи на вилці, щоб зайвий шоколад стек.





7. Викласти знову цукерки на пергамент і поставити в холодильник на 15 хвилин для застигання шоколаду.





8. Подавати цукерки до чаю або кави.





Рекламний блок


Рекомендуємо для перегляду:
  • Як приготувати морозиво своїми руками - цікаві речі з фото
  • Як приготувати домашній шоколад - майструємо самі
  • Кокосові макаруни з вишнею - майструємо самі
  • Як зробити тарілку з карамельних цукерок своїми руками - майструємо самі
  • Прикраси з цукерок
  • Шоколадний букет у формі ананаса
  • Натуральні цукерки. Зроби сам своїми руками
  • Як приготувати домашній шоколад
  • Як зробити тарілку з карамельних цукерок своїми руками
  • Ялинка з цукерок за 15 хвилин


  • загрузка...