Кондитерські конуси для випічки - цікаві речі з фото

Рекламний блок
Дуже популярні тістечка "Трубочки з кремом" потребують наявність основи, на яку буде намотуватися смужки тіста. Можна приготувати багато різних десертів з різних видів тіста, використовуючи в якості основи таку конусну форму.

I варіант: кондитерський конус багаторазового використання

Виготовляється такий кондитерський конус з жерстяних банок з-під напоїв. Це дає можливість використовувати харчову (що дуже важливо) жесть, яка має невелику товщину і тому легко обробляється.

Щоб зробити самостійно 8 кондитерських конусів для випічки трубочок, знадобляться наступні предмети:
1. Використані бляшані банки з-під напоїв – 4 шт.;
2. Металева мочалка;
3. Лінійка;
4. Ножиці.

Послідовність виготовлення:
1. У жерстяних банок потрібно зрізати ножицями верх і дно, зробивши попередньо перше отвір відрізаній лінії ножем.
2. Отримані циліндри розрізати уздовж.
3. Металевою мочалкою зчистити весь малюнок з банки.
4. Довгі сторони отриманого прямокутника розділити на 3 рівні частини, зробивши насічки ножем.
5. Розрізати прямокутник на 2 трапеції, одне основу якої становить 1/3 розміченій сторони прямокутника, а друга підстава – 2/3 цієї сторони.
6. На бічних сторонах трапецій зробити загини по 3 мм, причому спрямовані вони повинні бути в протилежні сторони один від одного. Надалі це буде своєрідний замок, що утримує конус в згорнутому стані.
7. Згорнути трубочку-конус, зціпивши між собою загнуті боку.






































Кондитерський конус багаторазового використання готовий. Після випікання трубочок з тіста бляшані конуси легко знімаються: їх достатньо трохи придавити, щоб вони зменшили свій діаметр, і випічка сама сповзе на підготовлене блюдо.

Вимиті і висушені металеві трубочки складаються одна в іншу і зберігаються до наступного разу.

II варіант: кондитерський конус швидкого виготовлення, але не тривалого використання

Бувають ситуації, коли терміново потрібен кондитерський конус для випічки, а заготовок для його виготовлення немає. В цьому випадку потрібно запастися самими звичайними предметами:
1. Чистим папером формату А-4;
2. Харчовою фольгою;
3. Ножицями.

Послідовність виготовлення:
1. З паперу скрутити кульок.
2. Заправити всередину кульки виступаючі частини, щоб у підставі конуса вийшов круг.
3. Накрутити фольгу на паперовий конус.




















Паперовий конус, покритий фольгою готовий. Такий кондитерський конус після першого використання зазвичай мнеться і непридатний для подальшого використання. Але в скрутну хвилину дуже виручає.
Залишається вирішити, який кондитерський конус виготовити. Удачі!
Рекламний блок


Рекомендуємо для перегляду:
  • Новорічна ялинка з гілок своїми руками - майструємо самі
  • Ялинкова куля з пакувального паперу. Зроби сам своїми руками
  • Різдвяна зірка. Зроби сам своїми руками
  • Еелка з коробки від цукерок. Зроби сам своїми руками
  • Ялинкова іграшка. Зроби сам своїми руками
  • Проста ракета. Зроби сам своїми руками
  • Новорічна ялинка з скоросшивателя. Зроби сам своїми руками
  • Солодка ялинка. Зроби сам своїми руками
  • Креативна ялинка з джинсової тканини. Зроби сам своїми руками
  • Пухнаста ялинка з паперу. Зроби сам своїми руками


  • загрузка...