Покроковий фото-рецепт приготування болгарського перцю фарширований м'ясом та рисом - майструємо самі

Рекламний блок

Ситний, апетитний обід — що може бути краще? Перець, фарширований м'ясом і рисом — блюдо смачне і ароматне, корисне.

На 1 порцію нам знадобляться:

  • Солодкий перець — 2-3 шт
  • Фарш — 50-150 г (в залежності від розміру перцю)
  • Рис — 50 ?150 гр
  • Ріпчаста цибуля — 1 цибулина
  • 1 яйце
  • Сіль за смаком
  • Борошно — 1 ложка
  • Перець за смаком
  • Смачний фарширований перець можна приготувати, маючи під рукою найпростіші і недорогі продукти.

    перец фото

    Особливо доречно це блюдо восени, коли на ринки рясніють смачними, недорогими овочами.

    Перець, фарширований м'ясом і рисом — страва бюджетне, його можна приготувати відразу багато. Вибирайте продукти з тим розрахунком, що на кожного члена сім'ї піде приблизно 2-3 перцю.

    Перець, фарширований м'ясом та рисом

    Рецепт приготування фаршированого перцю гранично простий.

    1. Помийте перці.

    2. З допомогою ножа вийміть з них насіння. Це робиться дуже просто — зрізаємо верхівку, вичищаємо перець всередині.

    болгарский перец фото

    3. Помийте перці ще раз.

    перец фото

    Тепер займемося приготуванням фаршу.

    4. Відваріть рис в протягом 5 хвилин у киплячій воді так, щоб він був злегка твердий.

    рис рецепты с фото

    5. Наріжте ріпчасту цибулю, обсмажте його — для цього розігрійте сковороду, налийте в неї трохи рослинного масла, додайте трохи вершкового масла — воно додасть смак страви. Перед обсмаженням посипте лук борошном, він стане золотисто-прозорим.

    лук репчатый фото

    7. Обсмажену цибулю додайте у фарш, перемішати.

    8. Додайте у фарш одне яйце. Знову перемішайте фарш.

    рецепты из фарша с фото

    9. Злийте воду з рису, дайте йому трохи охолонути.

    10. Змішайте рис з фаршем, посоліть і поперчіть.

    блюда из фарша рецепты фото

    мясной фарш фото

    11. Тепер приступимо до фарширування перцю.

    Для цього беремо в одну руку перець, а в іншу — ложку. Перець наповнюємо до кінця. Рукою акуратно пригладжуємо верхівку з м'ясом.

    12. Дістаємо каструлю глибше. Кладемо фаршировані перці на дно каструлі, вкладаємо їх один на одного щільніше.

    рецепты из перца с фото

    13. Заливаємо перець кип'яченою водою — її треба закип'ятити заздалегідь в окремій каструлі.

    14. Ставимо каструлю з фаршированим перцем на газ. Варимо до готовності. Спочатку робимо газ сильніше, після того як наша страва закипить — зменшуємо.

    болгарский перец рецепты с фото

    Смачний фарширований перець можна подавати до столу як основне блюдо з легким салатом.

    Зверху його краще полити сметаною або спеціально приготованим соусом.

    Я готую сметано-майонезний соус.

    Смачний фарширований перець: готуємо соус

    Для соусу візьмемо:

  • Сметану — 8-10 ложок
  • Майонез — 8-10 ложок
  • Лимон
  • Перець мелений
  • Рослинна або оливкова олія — 1 ч. л.
  • Вичавіть сік їх лимона, додайте всі інші інгредієнти, змішайте.

    соусы рецепты с фото

    Так само можна фарширувати і капусту. Для цього візьмемо качан капусти, розберемо його на окремі листки.

    Відваримо капустяні листи у воді приблизно 1-2 хвилини. Можна відварювати відразу ж цілий качан, дати йому охолонути, а потім розібрати на листя.

    На кожен остиглий капустяний лист викладаємо фарш, який готуємо нашу запропонованим рецептом. Голубці складаємо в каструлю, заливаємо водою і варимо до готовності. Подаємо до столу, поливши соусом або сметаною. Смачно, корисно і швидко!

    Рекламний блок


    Рекомендуємо для перегляду:
  • Приготування домашньої ковбаси - майструємо самі
  • Аджика домашня. Зроби сам своїми руками
  • Рецепт литовського борщу з щавлем і буряком
  • Як приготувати смачний червоний борщ з буряком
  • Рецепт приготування смачного рибного супу з перловкою і картоплею
  • Приготування домашньої ковбаси
  • Рецепт з куркоюкурка зі спеціями по-східному
  • Покроковий фото-рецепт приготування болгарського перцю фарширований м'ясом ...
  • Смачні домашні страви з м'ясарецепт приготування яловичини з чорносливом
  • Фото-рецепт приготування голубців з пекінської капусти з м'ясом і рисом


  • загрузка...