Рецепт приготування сирного крем-супу з кальмарами - майструємо самі


Сирний крем-суп з броколі, приготований за цим рецептом, має дуже ніжний і насичений смак. Готується він дуже просто і швидко, інгредієнти для супу цілком доступні. До того ж, суп виходить дуже ситним і поживним. Пропонуємо вам рецепт сирного крем-суп з броколі, який не залишить вас байдужими!

Сырный крем суп фото рецепт

Крем-суп з сиру :інгредієнти

Ингредиенты для супа

  • 4-5 середніх картоплин;
  • 1 невелика морква;
  • 1 головка ріпчастої цибулі;
  • 3-4 столові ложки зеленого консервованого горошку;
  • 2 жовтка курячого яйця;
  • 400 грам м'яса кальмарів;
  • 300 г плавленого сиру;
  • 250 грам сметани;
  • 2-3 столові ложки вершкового масла;
  • соєвий соус за смаком;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком;
  • зелень для прикраси;
  • маслини для прикраси.

  • Вихід готового продукту приблизно 3 літри


    Інгредієнти для приготування часникового сухариків

    Приготовление чесночных сухариков

  • половина батона;
  • 4 столові ложки паприки;
  • 6 великих зубчиків часнику;
  • 2-3 столові ложки вершкового масла.
  • Підготовка

    Овочі (картопля, морква) ретельно миємо та очищаємо від шкірки і вічок.

    Відварюємо яйця круто і виймаємо з них жовток. Залишилися відварені білки можна використовувати для іншої страви, наприклад, фаршированих яєць.

    Кальмари чистимо, миємо й відварюємо по вашому коханому рецептом (бульйон не виливаємо). Я користуюся таким: у підсолену киплячу воду опускаю тушки кальмарів. Коли вода знову закипить, даю покипіти 1-2 хвилини, потім виймаю кальмарів і опускаю їх у холодну воду. Дуже важливо не переварити м'ясо кальмара, інакше воно стане «гумовим» і втратить смак.

    Приготування часникового сухариків для сирного крем-супу з кальмарами

    Батон розрізаємо на невеликі кубики розміром близько 1 див.

    Хлеб для сухариков

    Готуємо спеції для заправки сухариків: тиснемо часник, змішуємо його з сіллю і паприкою.

    Специи для сырных сухариков

    У глибоку сковороду покласти нарізаний батон, і на середньому вогні, постійно помішуючи, смажимо до утворення слабкою скоринки. Потім додаємо до нього приправи і добре перемішуємо.

    Домашние сухарики

    Додаємо вершкове масло, знову перемішуємо.

    Сухари со сливочным маслом

    Як тільки кухню наповнив аромат приправ і часнику, сухарики готові. Перекладаємо їх з сковороди в іншу посудину, щоб вони подсушились і охололи.

    Домашние чесночные сухарики

    Як готувати сирний крем-суп з кальмарами

    Картоплю ріжемо кубиками і ставимо варитися в підсоленій воді.

    Картофель кубиками

    Коли картопля розвариться, додаємо в нього соєвий соус і сметану, а потім ретельно розминаємо до стану пюре.

    Вареный картофель
    Соевый соус
    Пюре со сметаной
    Пюре

    Робимо зажарку: тремо на тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю і підсмажуємо їх на вершковому маслі, поки всі інгредієнти не розм'якшуватися.

    Ингредиенты для зажарки

    Зажарка

    Моркву і цибулю викладаємо в окремий посуд. У неї ж додаємо горошок і дрібно нарізані жовтки. Горошок потрібен для смаку, але з ним важливо не переборщити, так як він може зіпсувати колір готового страви. Можна додати маринад, в якому консервувати горошок.

    Яичные желтки

    Зеленый горошек

    Збиваємо Блендером зажарку, яйце і горошок в єдину масу.

    Насадка блендера

    Взбитый суп

    Одна частина бульйону у нас готова, приступаємо до другої.

    Воду, яка залишилася після приготування кальмарів, ставимо на повільний вогонь. Коли вода нагріється, починаємо додавати в неї сир невеликими порціями. Якщо додати відразу весь сир, він буде гірше розчинятися, і можуть утворитися грудки.

    Сыр для крем-супа

    Помішуємо, щоб сир повністю розплавився. Важливо зауважити, що для приготування крем-супу підходять не всі види плавленого сиру. Деякі сири не розчиняються у воді навіть при кипінні. Якщо сир не розчинився, спробуйте взяти продукт іншого виробника.

    Растворяем сыр в бульоне

    Бульон с сыром

    Коли вода майже закипить, а весь сир розчиниться, починаємо додавати першу частину бульйону (містить пюре з картоплі, овочів і засмажки), постійно помішуючи.

    Готовим крем-суп

    Коли обидві частини з'єднані і добре перемешены, суп майже готовий. Залишилося лише довести його до кипіння на повільному вогні.

    Перед подачею на стіл, дрібно ріжемо кальмарів і додаємо їх ложкою в кожну тарілку з супом.

    Мясо кальмара

    Суп с кальмаром

    Прикрашаємо зеленню, додаємо маслини і подаємо з сухариками.

    Крем-суп с кальмаром и сыром

    Будьте готові до того, що у вас обов'язково попросять добавки. Приємного апетиту!



    Рекомендуємо для перегляду:
  • Картопляна запіканка з куркою. Рецепт для мікрохвильової печі - майструємо ...
  • Фото-рецепт приготування овочевих супів і зеленого борщу - майструємо самі
  • Суп "Домашній". Зроби сам своїми руками
  • Смачний домашній борщ. Зроби сам своїми руками
  • Курка з квасолею по-східному
  • Рецепт приготування сирного крем-супу з кальмарами
  • Фото-рецепт приготування крем-супу з гарбуза
  • Рецепт літнього супу з кропивою і щавлем
  • Картопляна запіканка з куркою. Рецепт для мікрохвильової печі
  • Рецепт картопляних галушок в томатно-сметанному соусі